Undervisning

Privatundervisning i Tysk

Privatundervisning er den mest intensive og personlige måde at lære et sprog på.

Den er skræddersyet til dine behov, dine interesser og din lærelyst og er dermed den sikreste vej til succes.

Succes – det kan være en bestået prøve, et smukt 10-tal, snak med venner, kunder eller kollegaer på deres modersmål, men også en skøn litteratur- og musikoplevelse.

Den første gang vi mødes snakker vi om dine ønsker, behov og forventninger. Jeg vil  spørge dig om, hvor meget energi og tid du vil investere og hvilket mål du vil nå.

Så tackler vi det, du har behov for: ordforråd, grammatik, konversation, læseforståelse, skriftlig fremstilling osv.

Men det er vigtigt at være klar over, at det ikke alene er undervisningstimerne i tysk, der afgør, hvor hurtigt og hvor godt du kommer til at forstå og tale sproget, men den tid du bruger på at repetere og forberede. Det er de små rutiner i hverdagen der gør en forskel.

Tyskundervisningen foregår i Vangede (2820 Gentofte) eller online via Skype.

 

Lektiehjælp i Tysk (fortsættersprog)

Kære gymnasieelever, der kæmper med tysk

Jeg er virkelig glad for jer, fordi det er fantastisk at se, hvor meget få strukturerede forklaringer kan hjælpe.

Nu har jeg været tysk tutor for så mange af jer, at jeg kan påstå, at de fleste af jer har brug for to ting: 15 minutter om dagen for at oprette ordforråd og en gennemgang af grammatiske begreber. Det plejer nemlig af være den danske grammatik der driller – ikke den tyske 😉 .

Når I kender forskellen mellem genstandsled og hensynsled og forskellen mellem “ind i” og “inde i”, så er det ikke længere svært at forstå, hvornår man skal bruge akkusativ eller dativ.

Jeg skal vise jer en kartotekssoftware der vil hjælpe jer med at udvide jeres ordforråd – hvis I altså gider at bruge 15 minutter om dagen på det. Tid er jeres ven, når I starter tidligt med at investere den og bliver ved… Det har penge og ordforråd til fælles.

Tyskundervisningen foregår i Vangede (2820 Gentofte) eller online via Skype.