Om mig

 

Viola Offele

  • Cand. mag. i tysk litteratur og sprog
  • Certificeret sproglærer
  • Modersmål tysk

Jeg kommer fra Essen i Tyskland og er både cand. mag. i tysk sprog og litteratur (Ruhr-Universität Bochum) og certificeret tysklærer (Goethe-Institut).

Indtil jeg flyttede til Danmark i 2010 var jeg kursusleder ved Falk Sprachinstitut og Berlitz i Essen og underviste migranter og forretningsfolk. På den måde blev jeg snart vant til at imødekomme meget forskellige behov.

Så kom jeg til Danmark for at stifte familie og begyndte med at undervise privat. Siden da har jeg mødt mange forskellige slags mennesker som jeg kunne hjælpe med at blive bredre til tysk: gymnasieelever, studerende, forretningsfolk som skulle kommunikere med tysktalende kunder eller leverandører, samt kulturbegejstrede og rejseglade mennesker med sproglige ambitioner.

Ved siden af mit arbejde som tyskunderviser har jeg været litteraturkonsulent og skribent for Schulhilfe Verlag ApS (lektuerehilfe.de), korrekturlæser for Better Students ApS (studienet.dk) og sprogcoach under optagelserne af tv-serien “Hvide Sande” for TV 2.